Get lanerte en ny tjeneste. Den gjorde TV til noe nytt, spesielt på Apple TV. Det er hevet over tvil, men jeg forstår de som mener at tjenesten finnes fra før. Fordi den ved første øyekast er lik de andre. Denne er ny fordi:

  • Du får arkiv tilpasset deg
  • Du får tilpasset innhold som passer deg
  • Du får mulighet til å se på alle enheter

Se illustrasjonsbilde her:

TV arkiv - Get Nettv
Dette viser personifisert TV arkiv.

Du kan også se direkte TV – lik som på linjer TV. Ligger bare 15 sekunder bak. Det beste er at du får en oversikt over alle kanaler. Du får også inkludert HBO og Viaplay Film uten å betale noe ekstra. Det går ikke på bekostning for andre streaming tjenester fordi du må bruke de for å se programmer som er eldre enn en en måned.

Her er en demonstrasjonsvideo:

Som dere ser i videoen sliter den med søkefunksjon når to elementer, med samme navn. Ellers fungerer det helt fint. Når det gjelder universell utforming har de også gjort en god jobb. De har god kontrast og det er enkelt å finne frem på alle enheter.

I denne bloggposten har jeg prøvd å vise at dette er en god og ny tjeneste. Jeg syns vi bør heie det frem, når folk har gjort en god å grundig jobb som gir oss brukere frihet. Med dette ønsker jeg dere god fornøyelse!