Dette innlegget er spilt inn, for de som heller vil lytte til innlegget:

Å spille inn med egen stemme er ikke vanskelig, det tar bare litt lenger tid. Du må også være komfortabel med å høre din egen stemme. Også må du ha et sted å hoste lydfilen din. Jeg bruker Audioboom og ScreenFlow Her er et eksempel:

Med Audioboom kan du også spille inn uten ekstra program, eller app. Det er også mer brukervennlig for de som liker/må lytte til tekst. Nesten som en lydbok, bare en kortere versjon.

Tre julebonuser

Siden det er snart jul skal dere få årets julebonus på forskudd! I året som er gått har jeg holdt kurs hos blant annet Knowit og skrevet artikler for de, samt for Bransjebloggen 3min. Her skal du få et utdrag med lyd – hør på lydklipp øverst fra 1:10 til 3:45. Dere som ser kan trykke på valgt link over, å lese.

Siste julebonus handler om å skrive med utfordringer. Dette innlegget er skrevet med Google Docs, og hjelper deg å finne riktig ord til riktig sammenheng. Google Home Mini som står på skrivebordet mitt, hjelper meg å stave og skrive med stemmen. Jeg greier fint å skrive “vanlig” med tastaturet, men med dette som avlastning, kan jeg skrive både lenger og bedre uten å bli så sliten. Det går også mye fortere. Før Google Home Mini ble koblet med Docs skrev jeg en side på 1,5 time, nå sparer jeg opp til 30 minutter!

Med dette håper jeg flere vil spille inn det de skriver selv. Det er behagelig for alle å bli lest for. Ønsker alle lesere en fin advent, jul og nyttår! Hvis 2019 blir lik 2018 jobbmessig er det bare å glede seg!        

(Til dere som mener at dette tar lang tid – hele prosessen med redigering tok i underkant av 2 timer!).