Jeg har vært så heldig å få teste den nye Apple TV appen, før den slippes denne måneden. Nå skal du få vite litt mer om hva den kan gjøre, og hva den har å si for meg.

For en god stund tilbake skrev jeg at Apple skreddersyr TV din. Nå har de tatt et steg nærmere mot å få oss til å se TV på en helt ny måte.

Her ser du bilder av funksjoner:

Mobilversjon
Mobilversjon

Her en en video som viser interaktive funksjoner som automatisk trailer, og få bladd i innhold fra venstre til høyre:

Som interaksjonsdesigner må jeg si at her har de gjort en skikkelig ryddejobb. De har også gjort det enklere å søke og få tilgang til innhold gjennom kanaler. Med andre ord, streamingtjenester. Etterhvert skal du også kunne få innhold fra din TV distributør. Nå er alt samlet i ett, på en konto. Du får også alt på en regning.

TV+

TV+ har det blitt skrevet mye om, og mange blander sammen den nye TV appen med TV+. TV+ er Apple sin egen streamingtjeneste. Den kommer i høst (fra september – november 2019).

Her får dere en video med forklaring:

Trykk på CC knappen på videoen for å se teksten.

Prisen kommer når den er avklart.

Oppsummert: For meg er det mye lettere å finne det jeg vil se, når jeg vil se det. Jeg kan også styre alt av innhold selv – uten hjelp. Du kan også styre hva du vil se når – til en viss grad, til en bestemt tid. Dette er definitivt en mer brukervennlig måte å se TV på. Apple satser dermed på «the big screen» for fullt.

Den nye Apple TV appen er nå offisielt ute. Den er nå tilgjengelig for alle. Det skjedde 13.05.2019. Nå kan du også få familiedeling. God fornøyelse!