I år som i fjor skal dere få 5 tips til jul. Nå er denne bloggen blitt 1 år allerede! Mye har skjedd, og jeg har fått mye tillit dette året. Det er jeg utrolig takknemlig for. Tusen takk til alle som har lest og latt meg få henvise til dere. Det er det, som gjør denne bloggen verdt å skrive. Så til de 5 tipsene:

  1. Finn et prosjekt/team du føler deg hjemme i – Her kan du møte deg selv i døra, men det har alle godt av, av og til.
  2. Husk å sett av tid for å repetere fagstoff – Vi må det, i et fagområde som endrer seg fortere enn vi klarer å blunke.
  3. Vær åpen for en ny synsvinkel på et prosjekt – Det kan gjøre prosjektet bedre.
  4. Test og tilpass tjenesten etter hva brukeren egentlig vil ha – Ofte har kunden vanskelig for å uttrykke dette, og vi blir fastsatt i et spor. Med andre ord: Gi oss lov til å feile, og tid til å rette de opp. Da blir prosjektet bedre.
  5. Og sist men ikke minst: Ta godt vare på hverandre! Dette kan virke litt enkelt, men det blir ikke mindre sant for det. Prosjekter kan av og til gå på liv og helse løs (snakker av erfaring) og da er det godt å ha noen som skjønner hvorfor vi gjør dette.

Desember bonus:

Ta deg gjerne tid til å se dette foredraget. Det er et foredrag som gir meg inspirasjon, og minner meg om hvorfor den jobben vi gjør er viktig for andre enn oss. Trenger du teksting? Trykk på symbolet som viser tekst, i høyre hjørnet. Videoen varer i 12 minutter:

Her er en video som kan få deg til å trekke på smilebåndet – La oss håpe det blir med det, det er dette vi prøver å unngå. Trenger du teksting? Trykk på symbolet som viser CC, i høyre hjørnet. Videoen var i ca. 2 minutter:

Husker du ikke tipsene fra i fjor? Her kan du repetere de.

Til slutt vil jeg ønske alle en riktig god førjulstid og et godt nytt år! Jeg gleder meg til nye utfordringer i det som er igjen av 2016, og ikke minst i 2017! Takk for i år, vi ses til neste år!